Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Monday, September 30, 2013

Apa yang penting....kerjasama :D



Ni adalah antara aksi yang sempat dirakamkan masa staf kami sedang bertungkus lumus untuk memberikan yang terbaik kepada para pelanggan. Hehe..

Kerana andalah keutamaan kami :) Kepada semua yang dah datang pada bulan September dan pasang promo Silver September, terima kasih kami ucapkan. Nantikan promo Oktober sempena Aidiladha nanti. Jom Tinted!

Friday, September 20, 2013

Silver September



Terima kasih kepada pelanggan kami yg memilih tinted Silver Shine utk kereta Savvy nye. Wah, huruf 'S' saje nampaknya. Hehe..tinted ni potong panas 60% (IR) dan jaminan selama 5 tahun. Harga? RM 200 je utk 5 cermin. September Promo. Harga asal RM 250 untuk 5 cermin. Jom Tinted! :)


Tuesday, September 17, 2013

Free Consultation





Tak pasti tentang tinted? Nak tanya lebih lanjut? Jom datang ke kedai kami. Khidmat Penerangan diberi percuma. Free Consultation. Boleh anda lihat jenis dan spesifikasi tinted secara 'live'. Hehe..

Tuesday, September 10, 2013

Iklan Dulu-dulu..

Tadi saje jenjalan kat Youtube. Pastu terjumpa iklan dulu2. Hahaha...nice ad :) Layannn



September Promo



Syawal dah pun berlalu. Terima kasih semua yg datang dan pasang tinted masa promo Ramadhan dan Raya haritu. Ni ada promo istimewa sikit utk bulan September. Tinted Silver Shine. Harga asal RM 250 utk 5 cermin (kereta sedan dan x termasuk cuci tinted lama jika ada). Kini diskaun 20% jadi RM 200 sahaja. Fuh, murah tu. Jangan tunggu lagi, kelak anda yang rugi. Tinted ni sebahagian dari Pakej Tinted 2. Info lanjut mengenai Tinted Silver Shine ni bole klik di sini > http://mekapkereta.blogspot.com/2013/08/jenis-tinted-harga-tinted-pakej-2.html