Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Saturday, May 30, 2015

Myvi Commemorative...Kami pn nak bagi

Anda pemilik Myvi? Kenal sape2 pemilik myvi? Sebarkan...hehe  



Sempena 10 tahun Myvi di pasaran, dan merupakan model paling banyak yg pasang tinted dgn kami, kami dengan ini melancarkan tawaran khas utk 10 buah Myvi sahaja.

Apa yg menarik sangat ni?

Tinted Safety Black dalam Pakej 5 tinted kami yg berharga RM 399, kini hanya RM 299. Nape murah sangat? Sbb kami menghargai sokongan anda semua selama ni :) Tapi utk
10 buah kereta Myvi Sahaja. Xleh banyak2, sbb rege mmg pengsan habis. Hehe...sape cepat dia dapat.

Tinted Safety Black ni antara jenis tinted yg popular di kedai kami. Selain harga yg berpatutan dan kualiti yg menarik (kategori tint sejuk), tinted ni juga bole membantu menyelamatkan diri anda, keluarga dan barangan anda. Kira susah org nk pecahkan cermin kereta anda gitu :) Spec tinted seperti di bawah :-

Safety Black package
- UV 99, IR 65, VLT 50
- 7 tahun jaminan
- 4 mil thickness

Cara untuk anda dapatkan tawaran ni

Ok, berminat? Jika anda berminat,
1. Sila hubungi kami di 019-660 6365 dahulu (nk wassap pn bole) utk semak masih ada lagi x 10 kuota tersebut. Cepat2...kang melopeh :D (jika ada tinted lama pada kereta anda, upah cuci adalah sebanyak RM 50 utk 1 kereta).

2. Selepas itu, anda boleh buat bayaran terus di kedai kami atau buat bayaran di akaun kami Maybank 555108003729 Afiniz Motorsport. (First come first serve basis).
- Jika anda buat bayaran secara online, sila sms / wassap kepada kami untuk maklumkan serta bukti pembayaran bole di emailkan ke mekapkereta@gmail.com berserta no pendaftaran Myvi anda.

3. Tempoh pemasangan pula adalah 3 bulan dari tarikh yg anda bayar. Kira dalam tempoh 3 bulan ni, bole arrange utk pemasangan kereta anda. Sekiranya, dalam tempoh 3 bulan ini anda tidak dapat datang utk pasang tinted, anda boleh maklumkan kepada kami (sekurang-kurangnya seminggu sebelum tarikh tamat) utk meminta tempoh lanjutan.

Utk anda yg mempunyai facebook / instagram bole follow kami sbb anda yg xde kereta Myvi pn ada sesuatu utk anda di sana :)

Facebook page > Mekapkereta Sejuk
Instagram > Mekapkereta

Ok, jika ada pertanyaan lanjut, sila hubungi 019-660 6365. Lokasi kedai kami sekali lagi di

Mekapkereta Sejuk,
Lot 1P, Kompleks IKS Sg Tangkas,
Kg Sg Tangkas, 43650 Bangi,
Selangor

019-660 6365

Terima kasih :)







Wednesday, May 6, 2015

Sejuk tapi x gelap

Ramai yg tanya ngan kami bila kami iklankan tinted2 yg ad. Ramai yg suka tint yg gelap,tp perlu diingatkn yg Gelap tak Semestinya Sejuk.

Contoh paling nyata mcm chrome silver ni.x gelap pn tp sejuk je. Antara tint pilihan ramai sbb sejuk tp rege sgt2 berbaloi. RM 380 je complete kete. Fuuhh..betul ke ni? Yup,kami ad test lamp kt kdai utk anda rasa sndiri perbezaannya. Hehe..

Jadi bila bwk kete anda,rasa sejuk n x takut pn jmpe pihak berkuasa.kn kn? :)