Thursday, February 25, 2016

Safety Silver Premium...Promo Terbaru Yang Hebat!!!

A M A R A N !
**************
AWAS dengan gambar2 yang dipamerkan, anda mungkin akan tergoda ๐Ÿ˜ฑ
Jika anda lemah semangat, sila bersiap sedia kot2 nnt tersentap terkejut tengok promosi kali ni! tongue emoticon
Memperkenalkan SAFETY SILVER PREMIUM, stok panas baru keluar kilang.
PREMIUM sebab tinted kali ni lain macam special nye wink emoticon
√ Jenis tint : Security / Safety / Anti-theft
√ KETEBALAN: 5 mil
√ Warna: Silver
√ UV : 99 %
√ VLT : 50 % (Ikut spec JPJ)
√ IR : 75 %
√ Warranty: 7 TAHUN
√ Sesuai untuk lindungi kereta anda dari cubaan untuk pecahkan cermin kereta kesayangan anda.
√ Lulus JPJ ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿป
√ SEJUK, sesuai lindungi anda dan keluarga tersayang dari panas terik.
Promosi kali ni, admin nak bagi harga pengsan! 3-4 kali ganda lebih murah dari harga pasaran! Kenapa kami boleh bagi murah?
√ Pemasangan tinted adalah di rumah di nilai. Kos yang perlu kami tanggung jauh lebih rendah, jadi kami dapat tawarkan harga yang jauh lebih MURAH dgn mengekalkan KUALITI dan ciri2 yang SAMA di pasaran smile emoticon
√ InsyaaAllah,kami akan berikan yang terbaik ๐Ÿ˜Š Pengalaman 6 tahun dalam bidang ini banyak mengajar kami, alhamdulillah ๐Ÿ‘๐Ÿฟ
Nak tau detail harga? Check pada caption gambar yang ada wink emoticon
** Bandingkan harga kami dengan spesifikasi yang sama di pasaran luar ๐Ÿ˜‰
Terima kasih mempercayai kami grin emoticon
** Hubungi 019 660 6365.
** Pemasangan di Bandar Baru Nilai
** Keutamaan diberikan kepada yang telah membayar booking terlebih dahulu
S E J U K S E L A M A T M U R ๐Ÿ˜ H

> jangan lupa like page kami di facebook.com/mekapkeretasejuk :)



12 comments:

  1. pm harga yg ni bang klo kreta wira

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk wira RM 399 shj bos :) bole pm di fb page kami atau hubungi kami di 019-660 6365 utk respon lebih pantas :D

      Delete
  2. Kalau axia tu berapa ye ?

    ReplyDelete
  3. Maaf tnyerrr...klu untuk savvy brape yerr...????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Savvy if spec sama mcm ni RM 399 shj :)

      Delete
  4. Replies
    1. utk fd promo terbaru safety grey premium RM 449 sahaja bos. info lanjut boleh layari fb kami di fb.com/mekapkeretasejuk atau whatsapp ke 019-660 6365 utk respond lebih pantas :)

      Delete

Write your comment :)