Sunday, March 27, 2016

Dari KL ke Nilai...

Hari berganti hari, minggu berganti minggu, bulan berganti bulan. Tahun je belum berganti lagi. Hehe.. Alhamdulillah, rezeki kurniaan Allah :)

Tinted kami mendapat sambutan yang menggalakkan. Ada yang datang dari jauh dan dekat walaupun kami beroperasi dari rumah je sekarang ni :D Hampir sebulan juga x update blog ni atas masalah teknikal. Lepas ni InshaAllah boleh update banyak sikit ;)

Mulanya kami jangka sambutan tak menggalakkan sangat. Maklumlah, kami pindah jauh sikit dari kawasan sekitar Bangi / Kajang. Tempat yang agak lama kami beroperasi sejak tahun 2012 dulu. Namun, rezeki ni ada di mana-mana. Allah juga yg memberi rezeki. Hari demi hari, sambutan juga semakin baik. Bukan sekadar dari kawasan sekitar Nilai (tempat pemasangan kami sekarang), namun ada juga dari Bangi, Kajang, Putrajaya, Kuala Lumpur, malah Kuala Selangor pun ada. Terima kasih semua yang sudi menyokong dan mempercayai kami.

Memandangkan fenomena El Nino yakni cuaca panas melampau yg melanda negara, jenis tinted yg paling mendapat sambutan ialah 'Safety Silver Premium'. Antara sebabnya ialah kualiti filem itu sendiri (heat rejection yang tinggi) dan juga tahap keselamatan (ketebalan tinted ni ialah 5 mil). Jadi selain sejuk, tinted ni juga mampu membantu melindungi anda dan barangan anda sbb sukar utk cermin anda dipecahkan :)

Ini juga menjadi pilihan pelanggan kami yang datang dari Kuala Lumpur ke Nilai untuk kereta Honda City miliknya. Jadi kami tampilkan di sini beberapa gambar untuk tatapan bersama. Kepada anda yang berminat, jangan tunggu lama, takut stok habis atau tempahan slot penuh :D

Hubungi kami di 019-660 6365 (nak whatsapp pun boleh) atau layari fan page kami di facebook.com/mekapkeretasejuk ;)

#jomtinted
#workfromhome
#kerjadarirumah
#kedaikatrumah
#tintedsafety
#tintedmurah








0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)