Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Monday, September 28, 2015

Honda Jazz Tint

Alhamdulillah, terima kasih kepada semua yg telah datang dan pasang tint dengan kami sepanjang promosi kami yg lalu. Kami amat menghargai sokongan anda semua. Ada yg dari Bangi, Putrajaya, Perak dan banyak lagi lokasi lain. Semoga anda terus bersama kami dan mendoakan kejayaan kami di masa akan datang.

Banyak juga pelanggan kami terutama wanita memilih tint ni. Tint apa tu? Safety Tint :D Sebab bukan setakat sejuk, tapi ada ciri-ciri keselamatan. Harga plak amat berpatutan. Lelaki pn ramai juga yg pilih ni utk keselamatan ahli keluarga mereka dan juga barangan berharga mereka. Memandangkan kes kecurian yang semakin membuak buak di kebelakangan ni, marilah kita bersama berusaha utk memelihara diri kita dan mereka yg kita sayangi.

Atas permintaan ramai, kami bawakan Safety Black Tint dengan VLT yg lebih gelap yakni VLT 35. Jadi bolela menepati syarat kegelapan maksimum yang terbaru utk sisi belakang kereta anda mengikut peraturan abang JPJ kita. Hehe...Harga?

Masih sama seperti dahulu. RM 399 shj complete 1 kete :) Info lanjut hubungi kami di 019-660 6365 :)


Wednesday, September 9, 2015

Safety Black Tint...Masih lagi RM 249 SAHAJA!!

Jangan risau, tawaran untuk Safety Black Tint masih ada. Promosi masih berlangsung. RM 249 SAHAJA!! Ramai dah yg buat tinted ni. Jangan tunggu lagi. Tempahan masih dibuka sehingga 16 September ini. Tempoh pemasangan sehingga 30 November. Safety Black Tint ni lebih sejuk berbanding Cool Black Tint tau. Harga asal RM 399. Tapi sekarang promosi hanya RM 249 SAHAJA.

Dah la murah, sejuk plak tu. Dan lebih penting ada ciri-ciri keselamatan. Sayangi diri anda, keluarga anda dan harta anda. Jangan tunggu lagi. Tempah sekarang...(macam ayat MLM plak dh. haha...) Info lanjut boleh hubungi kami di 019-660 6365. Kunjungi kedai kami di Lot 1P, Kompleks IKS Sg Tangkas, 43650 Bangi, Selangor. Kepada penduduk sekitar Lembah Klang khasnya, dan Malaysia amnya, #jomtinted (ahaks..)


Saturday, September 5, 2015

Jom Cepat..Tawaran masih ada

Mungkin ramai yang tak perasan, kami telah melanjutkan tempoh tempahan untuk Safety Black Tint dari 31 Ogos ke 16 September atas permintaan ramai. Pemasangan pula sehingga 30 November 2015. Jadi kepada anda semua, masih belum terlambat untuk membuat tempahan dan pemasangan dengan harga promosi RM 249 sahaja. Jangan berlengah lagi, #jomtinted :) Info lanjut hubungi 019-660 6365. Terima kasih..


Jom Bersama Kami



Peluang kerjaya untuk anda :)

Kami mencari anda yang memerlukan pekerjaan secara tetap (pembantu kedai) untuk membangun bersama kami. Kelayakan adalah seperti berikut :-

1. Islam
2. Lelaki
3. Solat 5 waktu
4. Berperwatakan menarik dan ceria
5. Sedia untuk belajar
6. Kerja 6 hari seminggu
7. Gaji Asas + OT serta beberapa insentif menarik
8. Lokasi kerja di Sg Tangkas, Bangi berdekatan dengan UKM

Kami tidak memerlukan anda yang berpengalaman. Cuma mereka yg berminat untuk menjadi sebahagian dari kami dan sedia belajar serta boleh menerima teguran dan disiplin yang tinggi :) Kami sedia mencurahkan ilmu dan pengalaman kami kepada anda untuk kita bersama maju ke hadapan.

Info lanjut, hubungi 019-660 6365. Sekian, terima kasih

#jomtinted