Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted!

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Jom Tinted

Kedai Tinted Pilihan anda. Dimiliki oleh Bumiputera sepenuhnya.

Thursday, July 25, 2013

Mula Beroperasi Seperti Biasa

Alhamdulillah,  Mekapkereta Sejuk kini mula beroperasi seperti biasa setelah terpaksa ditutup untuk beberapa hari bagi menguruskan perkara2 penting yang perlu diselesaikan dgn kadar segera. Kami memohon maaf kepada anda yang telah berkunjung ke premis kami pada hari tersebut. Ianya diluar jangkaan sebenarnya. Kami merancang, Allah jua merancang. Namun perancangan Allah itu lebih baik :)

Kepada anda yang masih mencari kedai tinted, jom singgah ke kedai kami, Mekapkereta Sejuk. Banyak tawaran menarik sempena bulan mulia ini. Dibuka dari Sabtu hingga Khamis, 9 pg hingga 5 ptg. Jumaat cuti ye =) nak SEJUK?   JOM TINTED @ MEKAPKERETA SEJUK!

Tuesday, July 16, 2013

Makluman Sedikit Lewat

Kedai akan dibuka pada jam 11am hari ini memandangkan kerja-kerja lebih masa yang dilakukan semalam. Info lanjut sila hubungi kami di 019-660 6365. Sekian, terima kasih :)


Monday, July 15, 2013

Tinted Murah Dengan Tawaran Sehingga 9 Tahun Jaminan!

Alhamdulillah...di bulan Ramadhan yg penuh barakah ini, semakin ramai pelanggan yg mengunjungi MEKAPKERETA SEJUK. Arini kami terpaksa buat 2 shift. Second shift sambung @ 9 mlm, sbb dah janji dgn  customer yg dah buat tempahan. Bertungkus lumus team Mekapkereta Sejuk memasang tinted. Kami akan cuba sedaya upaya utk memberikan perkhidmatan yg terbaik buat anda, In Shaa Allah.

Jadi, kepada anda yang masih tercari2 tinted murah tapi bkualiti dgn jaminan dari 3 hingga 7 tahun 9 tahun, jom singgah ke kedai kami. Nak survey2 dulu pun bole, nak minta penerangan pun di alu2kan. Kalo nak ty ape2 pasal tinted ni, jgn malu2 ye...ty je, In Sha Allah kami akan cuba menjawab :) Seperti biase, sebarang urusan bole terus dtg ke kedai kami di Taman Putra Kajang. Nama kedai, Mekapkereta Sejuk, belakang Restoran Haji Tapah. Tak pun cal/whatsapp/sms/wechat kami di 019 660 6365. Anda juga boleh like pada fanpage kami di facebook.com/MekapkeretaSejuk . Di situ nnt anda bole terus chit chat dgn kami dan membelek2 album yang ada =) JOM TINTED!




Thursday, July 11, 2013

Waktu Operasi Sempena Ramadhan

Alhamdulillah..bersyukur padaMu Ya Allah, kerana sekali lagi kita di beri peluang untuk menyambut Ramadhan. Satu bulan yang penuh dgn keberkatan dan rahmat Allah.

Bersempena dgn kehadiran Ramadhan, pihak kami telah menukar waktu operasi. Jadi, kepada anda yg bercadang untuk berkunjung ke Mekapkereta Sejuk, waktu operasi kami sepanjang Ramadhan adalah seperti berikut:

Hari: Sabtu-Khamis
Masa: 9.00 pagi - 5.30 petang
Kedai kami akan DITUTUP setiap JUMAAT.

Masa operasi di atas adalah office hour kami utk Ramadhan sahaja. Buat masa ini, tempahan (booking) telah penuh sehingga Isnin, 15 Julai 2013.

Untuk urusan booking dan sebarang pertanyaan, jom hubungi kami di 019 660 6365. Nombor ni boleh call, sms, whassapp, wechat..in sya Allah akan dilayan =) Nombor ofis kami pula 03 8740 8121. Mungkin anda berminat untuk survey tinted dulu?? Kalau nak survey, meh singgah ke kedai kami. Alamat: No. 9G, Taman Putra Kajang. Taman Putra Kajang ni dekat dengan Restoran Red Wok Seksyen 7 B.B.Bangi. Kedai kami belakang Restoran Haji Tapah. Kalau tak jumpa, boleh call ye :))

So, jom tinted! Ada tawaran menarik sepanjang Ramadhan ini. Next entry saya up promo tu, in sya Allah. Selamat menjalani ibadah puasa kepada semua muslimin & muslimat.



Monday, July 1, 2013

Papan Tanda

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Lama gak x update blog ni. Agak 'busy' sikit kebelakangan ni. Ahaks..konon2 la :P

Sebenarnya dalam sebulan ni, dok sibuk buat promo sikit kat kedai. Di samping tu cuba untuk menambah apa2 yg patut kat kedai termasuk la papan tanda a.k.a signboard. Dah lama sebenarnya bercadang nak naikkan signboard, dan alhamdulillah telah dinaikkan pada hari Rabu lepas.

Semoga lepas ni ramai la yang boleh mengecam kedai kami hendaknya dan lebih yakin dengan kami
In Sya Allah :) Berikut dilampirkan proses memasang papan tanda. Mekasih dan kredit kepada Jaments Advertising yang buat papan tanda ni. Servis terbaek dengan harga menarik membuat kami terus tertarik. Hehe..Enjoy!

Naikkan rangka dulu

Sikit lagi nak siap

Alhamdulillah :)