Monday, July 15, 2013

Tinted Murah Dengan Tawaran Sehingga 9 Tahun Jaminan!

Alhamdulillah...di bulan Ramadhan yg penuh barakah ini, semakin ramai pelanggan yg mengunjungi MEKAPKERETA SEJUK. Arini kami terpaksa buat 2 shift. Second shift sambung @ 9 mlm, sbb dah janji dgn  customer yg dah buat tempahan. Bertungkus lumus team Mekapkereta Sejuk memasang tinted. Kami akan cuba sedaya upaya utk memberikan perkhidmatan yg terbaik buat anda, In Shaa Allah.


Jadi, kepada anda yang masih tercari2 tinted murah tapi bkualiti dgn jaminan dari 3 hingga 7 tahun 9 tahun, jom singgah ke kedai kami. Nak survey2 dulu pun bole, nak minta penerangan pun di alu2kan. Kalo nak ty ape2 pasal tinted ni, jgn malu2 ye...ty je, In Sha Allah kami akan cuba menjawab :) Seperti biase, sebarang urusan bole terus dtg ke kedai kami di Taman Putra Kajang. Nama kedai, Mekapkereta Sejuk, belakang Restoran Haji Tapah. Tak pun cal/whatsapp/sms/wechat kami di 019 660 6365. Anda juga boleh like pada fanpage kami di facebook.com/MekapkeretaSejuk . Di situ nnt anda bole terus chit chat dgn kami dan membelek2 album yang ada =) JOM TINTED!




0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)