Monday, January 24, 2011

Welcome 2011

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Pertama sekali, syukur alhamdulillah kerana saya masih berada di sini utk mengucapkan selamat tahun baru kepada anda semua. Terima kasih yg x terhingga kepada semua yg menyokong dan membantu kami di Team Mekapkereta sepanjang 2010. Banyak kenangan pahit manis sepanjang 2010 yg telah kami lalui.

Sepanjang 2010 yg lalu, alhamdulillah Mekapkereta telah berjaya utk mula bertapak sebagai salah satu dari 'hub' utk peminat2 kereta di Malaysia. Sasaran bukan hanya utk menjual aksesori kereta, tetapi utk bersama-sama berkongsi minat dan ilmu yg ada mengenai kereta. (fuh, ayat buku betul :P)

Selain dari blog yg ada ni, akaun facebook pn dh 'dilahirkan'. Senang sket utk semua nk berinteraksi dan sebagainya memandangkan fb ni dh jadi mcm fenomena yg mana majoriti individu di Malaysia ada akaun facebook. Jadi pada anda semua yg belum add kami lagi, meh add cepat2 fb kami iaitu Mekapkereta Gilakereta.

Kini di 2011, Mekapkereta berharap semoga kami akan terus maju dan lebih dikenali serta dapat memberikan perkhidmatan yg lebih baik kepada para pelanggan kami. Teruskan bersama kami utk mengikuti perkembangan terkini.

Sekian, majulah mekapkereta utk semua, Selamat Tinggal 2010, Selamat Datang 2011 :)

No comments:

Post a Comment

Write your comment :)