Saturday, July 10, 2010

Carbon Fibre Vinyl -> 3D Textured Cloth Type

Salam and selamat sejahtera to all. Lama rasa x update blog ni. Juz updated kt ruangan products. Sape2 yg teringin nk tgk barang2 lain leh tgk kt ruangan tu. Ada byk gmbr di sana. Juga kalau ada yg berminat nk buat beniaga barang2 aksesori ni leh cal or email.

Setelah lama x update ngn barang baru, ni sy update utk Carbon Fibre 3M Vinyl. Juz to share some info, maybe ada yg tau ada yg xtau, carbon fibre a.k.a CF ni sebenarnya adalah satu material yg digunakan mostly utk meringankan berat kereta. Tetapi harganya sgt mhl. 1 bonet/hud saje boleh mencecah ribuan ringgit. Lalu, pengeluar aksesori ni pn mengeluarkan sticker yg dipanggil CF look. Maknanya nmpak mcm carbon fibre.

Ada byk jenis sticker CF ni di pasaran. Utk produk ni, ianya made by 3M, one of d well known company yg buat sticker. Material dia plak dipanggil cloth type textured material sbb permukaan dia yg bole rasa ke'sisik'kan CF itu. Bukan seperti sticker CF biasa yg mana ianya hanyalah sticker biasa yg dicetak (print) bentuk CF tersebut. Jadi rasa tetap mcm sticker cuma gambar CF je. Hehe...

Saiz dan harga adalah seperti berikut :-

123cm x 50cm (48" x 19.7") = RM 50
123cm x 100cm (48" x 39.4")= RM 100
123cm x 150cm (48" x 59.1")= RM 150
123cm x 200cm (48" x 78.7")= RM 200


Item boleh COD di sekitar Putrajaya dan Nilai. Untuk sebarang keterangan lanjut, boleh hubungi saya @ 019-660 6365. Ni ada sedikit sample utk tatapan anda ;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)