Sunday, September 7, 2014

Promosi Tinted September 2014

Assalamualaikum. Lama rsnye dh x update blog mekapkereta ni. Salunye update status page facebook Mekapkereta Sejuk je :) Ok, entri kali ni pasal promo lagi...yeahhh...kalau promo,komfem la rege murah :)

Sempena kemerdekaan Malaysia ke 57 baru2 ni dan x lm je lagi Hari Malaysia pulak,jadi kami menawarkan promosi istimewa bg kereta PROTON & PERODUA (Exora & Alza terkecuali ye)... Kami memilih Cromax Tint Film utk promo kali ni. Tinted ni mmg paling hot...terlajak laris gitew :p Tp sy btau siap2 ye...yg ni x lepas JPJ tau. Sbb VLT dia 35% so gelap sikit dr yg abg J benarkan :) IR pulak 60%jd tinted ni sejuk. Seperti biasa, bacaan UV 99% :)

Harga promosi Cromax Tint ni utk satu kereta siap pasang adalah RM 170 je..murah kan? kenapa murah??? sbb ni la antara cara kami laburkan wang utk pengiklanan bisnes kami ni. Sape lah kami kalau nk d bandingkan dgn kedai2 otai yg dh gah d mata pengguna..huhuhu...nk iklan kt radio ke tv mahal benor...sewa bilboard pun mahal.. :( tp terhad utk kereta Malaysia je la ye..PROTON & PERODUA aje ;) tp Exora & Alza xdapek nk nolong...bosar tu..ekekeke...ok...#jomtinted @ #MekapkeretaSejuk :) jgn lupe like page kami ye facebook.com/MekapkeretaSejuk @ hubungi kami di 019 660 6365 / 03 8740 8121

Terima kasih atas sokongan anda :)


0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)