Tuesday, July 7, 2015

Safety Black Tint

Sempena nk Raya ni, antara yg ditawarkan ialah Safety Black Tint. Kebiasaan harga yg ditawarkan ialah RM 399 complete kete. Tapi kali ni hanya RM 299 je complete kete. Murah kn? Untuk Ramadhan Raya promo kali ni kami mmg menawarkan yg terbaik dan murah. Ada yg tanya ngn kami, nape murah sangat? Ok kami terangkan di bawah.

Kami bukan lah syarikat2 besar yg ada peruntukan besar nak buat iklan dalam TV ke Radio. Kami hanyalah ikan bilis di dalam lautan yg luas. Tapi kami tetap menghargai mereka yg sentiasa bersama kami dan mengikuti perkembangan kami. Jadi sebagai langkah promosi, kami menurunkan harga kami. Umpama kami bayar iklan, tapi kali ni kami bagi terus pada pengguna. Jadi, dari kami melabur untuk pengiklanan, kami terus laburkan pada pelanggan kami. Nampak x 'business strategy' kami (sbb kami ikan bilis je, xleh nk spend banyak untuk iklan. Hehe..)

Ni kami tunjuk sket, antara yg sempat datang dan buat waktu promo kami haritu. Honda Jazz yaww... Safety Black Tint Package. Pelanggan ni merupakan pelanggan lama kami. Dari sebelum kami buka kedai lagi, sampai la sekarang masih setia mengikuti perkembangan kami. Terima kasih banyak bos sentiasa menyokong kami.

Ramadhan bakal berakhir x lama lagi, sedih pulak rasa. Jadi, kepada anda yg nk buat tinted tu, meh cepat2 datang dan buat ngn kami. Info lanjut bole hubungi kami di 019-660 6365 atau pm kami di Fb : Mekapkereta Sejuk. Kedai kami dh pindah di Sungai Tangkas, Bangi ye semua :) Enjoy..


Update : Stok untuk Safety Black Tint sold out (July 1st 2015). Hehe...mekasih sume..

0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)