Saturday, October 15, 2016

ELAK CERMIN KERETA KENA PECAH! NAK SEJUK & SELAMAT?

ELAK CERMIN KERETA KENA PECAH! NAK SEJUK & SELAMAT?

Pernah tak kita rasa risau nak tinggalkan kereta kita? Risau ada orang nak pecahkan cermin kereta kita? Risau masa berhenti kat traffic light, ada orang tiba2 datang pecahkan cermin kereta kita? Nak pasang tinted safety yang tebal, tapi harga pulak mahal bebenor, sampai cecah ribu riban 😭

RISAU NO MORE! Harga safety tint terbaru kami kini bermula RM 299 SAHAJA! eh...murah sgt? betul ke ni?

JOM datang ke premis kami untuk anda nilai sendiri. Spec SAFETY TINT kami:

TEBAL : 5 mil
IR: 75 %
UV: 99%
VLT: ikut spec JPJ

SEBELUM PASANG, JOM BACA SINI:
http://mekapkereta.blogspot.my/search/?q=tertipu

Meh COMMENT jenis kereta anda di bawah untuk kami berikan detail harga. InsyaaAllah...berbaloi rasa. ...S E J U K & S E L A M A T .....

Ramai dah pasang, anda bila lagi?😉

Hubungi 019 660 6365 atau PM page kami untuk booking slot pemasangan.

Lokasi pemasangan: Di sebuah rumah di BANDAR BARU NILAI.

*kami juga menyediakan perkhidmatan PICK-UP & DELIVERY bagi anda yang kesuntukan masa*

#mekapkeretasejuk
#jomtinted
#safetytintmurah
#securitytintmurah
#antitheft
#susahpecah
#tintedkeretamurah
#tintedmurah
#nilai






0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)