Sunday, December 4, 2016

Safety Jimat & Safety Sejuk

Dah penghujung tahun 2016. Sekejap je rasa. Pejam celik pejam celik dah nak habis dh tahun ni. Alhamdulillah, dekat setahun juga beroperasi dari rumah di Nilai ni. Mulanya ingat ada ke customer nk datang ke Nilai pasang tinted. Kat rumah plak tu. Tapi alhamdulillah, rezeki dari Allah. Walau kat mana pun, jika diizinkan Allah, insyaAllah adalah rezeki kita tu :)

Boleh dikatakan sepanjang tahun ni, kebanyakan pelanggan kami nak cari tinted safety. Mungkin atas faktor keselamatan, sebab sekarang ni macam-macam kes yang jadi. Terutama kes pecah cermin kereta. Bukan setakat masa park kereta, tengah dalam kesesakan lalulintas, kat traffic light, pun jadi juga kejadian macam ni. Dah terdesak sangat kot gamaknya. Tahun ni pun tinted safety yang kami tawarkan semuanya yg 5mil. Lebih tebal n selamat gitu.



Atas permintaan ramai, kami bawakan 2 jenis tinted safety mengikut bajet anda. Antara pilihan yang ada:-

PAKEJ SAFETY JIMAT: Bermula RM 249**
PAKEJ SAFETY SEJUK: Bermula RM 499**
.
**Harga bergantung pada jenis kereta dan saiz cermin kereta
**Harga untuk seluruh cermin kereta dan siap pasang.

Lokasi Pemasangan: Mekapkereta Sejuk, Desa Melati, Bandar Baru Nilai.
.
Hubungi 019 660 6365 untuk info lanjut :)

Murah kan? Selain dari tu, kami juga sediakan IRR transmission meter. Ni nak pastikan tinted yg kami iklan tu memang tinted yg sejuk, selain dari test lamp nak uji kepanasan tinted tu. Sekarang ni banyak kami perhatikan yg iklan tinted ni claim IRR yg tinggi2, tapi harga sangat murah. Yg claim dari USA ni mmg berlambak. Jadi, salah satu inisiatif kami ialah dengan tunjukkan skali meter reader sekali dgn test lamp. Boleh la pelanggan nilai sendiri :)

Jadi kepada anda yg nak tinted, jangan lupa utk hubungi kami atau like page kami di fb.com/mekapkeretasejuk ;)

#jomtinted
#mekapkeretasejuk
#kedaitinted
#kedaitintedmurah
#kedaitintedmelayu
#safetytinted
#tintedsafety
#tintedkereta
#tintedkeretamurah

0 comments:

Post a Comment

Write your comment :)